Reviews

Wat vinden anderen van onze catering?


DOOR: Daisycon

Wij zijn supertevreden over Molotov. Zij versterken de beleving van ons bedrijf op de beurs en dat is precies de bedoeling. De afhandeling is soepel en prettig. Volgend jaar weer!

Beoordeling: 10

DOOR: UCB Pharma B.V.

Een zeer waardevolle aanvulling op onze stand met een vriendelijke en professionele barista.

Beoordeling: 9

DOOR: Advantech Europe

Namens het team van Advantech hartelijk dank voor een geslaagde catering service op onze stand op de Medica 20-23 November 2013. Ad, je hebt onze gasten weer heerlijk verwend met lekker koffie en cocktails. Je weet goed met iedereen om te gaan en maakt ondertussen de laatste 3 edities deel uit van ons team. Hopelijk tot een volgende keer!

Beoordeling: 9

DOOR: Agentschap voor Natuur en Bos

Zeker voor herhaling vatbaar !!!

Beoordeling: 9

DOOR: Blik op Werk

Op de Performabeurs voor HR-professionals in Utrecht heeft Blik op Werk gebruik gemaakt van de diensten van Molotov-events. Blik op Werk geeft een keurmerk uit aan kwalitatieve dienstverleners, die zich inzetten om mensen aan het werk te helpen en te houden. Kwalitateit staat bij ons dus voorop. En zo was de koffie die Molotov serveerde. Door de standingerichting als kiosk met een vrij forse koffiebar was de aanloop niet te stuiten. De koffiegeuren kwamen je tegemoet en iedereen die op de Performa de koffie bij Blik op Werk heeft gedronken, weet nu ook wat Blik op Werk doet. Een grandiose gelegenheid voor koffiepraatje met een perfect verzorgd kopje koffie. Klaargemaakt door professionele en hartelijke Baristas. Molotov dank daarvoor!

Beoordeling: 9 

DOOR: Johnson & Johnson Medical

Prima service, heerlijke koffie en flexibele opstelling. Zeker een aanrader.

Beoordeling:  8

DOOR: Radium Foam BV

We hebben werkelijk alleen maar positieve reacties gekregen op onze barista en zijn heerlijke koffie. We vonden het zelf een toegevoegde waarde voor onze stand, dus we kijken alweer uit naar de volgende keer! De barista was ook heel sympathiek en vriendelijk en heel aangenaam om mee te werken. Fantastische service!

Beoordeling: 9

DOOR: Johnson & Johnson Medical BV

Johnson & Johnson Medical heeft genoten van de geweldige koffie verzorgd door de baristi van Molotov! Echte kunstwerkjes om te zien en een absolute toegevoegde waarde op onze stand. Het vakmanschap en de vriendelijke service van de baristi zijn top! Ook de organisatie op voorhand is altijd vriendelijk en flexibel. Wij vinden het heerlijk om op deze wijze iets extra's te bieden voor onze relaties.

Beoordeling: 8 

DOOR: Van der Ende Straal- en Schilderwerken B.V.

Tijdens de Maintenance Next 2013 gebruik gemaakt van de koffie service. Prima koffie en een vriendelijke, gastvrije barista. Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling: 9

DOOR: Tramedico

Alles is naar wens verlopen. De bar is op tijd opgebouwd en zag er netjes uit. Koffie was heerlijk en er was zelfs verse munt. De barista was zeer aardig en vriendelijk en heeft beide dagen hard gewerkt om alle mensen van dranken te voorzien. We zijn dus erg tevreden.

Beoordeling: 8

DOOR: Bubbles Creations

Molotov Events heeft voor ons kwaliteitskoffie en smoothies verzorgd op verschillende callcenters van KPN. We kijken terug op een geslaagd project, niet alleen vanwege de verse smoothies maar ook vanwege de prettige samenwerking. Er werd goed met ons meegedacht. Wat me het meeste opviel, buiten de kwaliteit van de smoothies, was de veelzijdigheid van de organisatie en de flexibiliteit van de medewerkers ter plekke.

Beoordeling: 8

DOOR: Johnson & Johnson Medical

Molotov Events is a great service for all kind of events. Molotov Events offer everything on site an organizer can wish for, like great coffees, teas & cocktails. Professional and friendly staff always there to help out and assist. Anything requested is given to the client in short notice and the customer service is good. Their espresso is the best there is... It is a pleasure to deal with an organization that takes such pride in their jobs. Thanks for making the J&J events a success!

Beoordeling: 9

Home
Over ons
Catering services
Evenementen
Workshops
Reviews
F.A.Q.
Nieuws
Foto-gallerij
Film
Contact
Offerte aanvragen
VOLG MOLOTOV